Arhiva vesti

30.12.2014
Atletski savez Srbije je u petak 26. decembra, organizovao svečanost pod nazivom „Najbolji u atletici u 2014. godini". Prvi deo događaja bio je posvećen kompanijama koje ulažu u atletiku, pa se među dobitnicima priznanja našla i Victoria Group, koja je sklopivši trogodišnji ugovor o saradnji 2013. godine, postala prvi član atletskog sponzorskog pula Rio 2016.
>>
29.12.2014
Crveni Krst Beograd, dodelio je u petak, 26. decembra, zahvalnice za doprinos u zbrinjavanju i oporavku domaćinstava pogođenih poplavama u maju ove godine. Ovom prilikom zahvalnicu je dobila i kompanija Victoria Group, koja je zajedno sa svojim kompanijama članicama, učestvovala u obezbeđivanju potrebne pomoć za sugrađane iz ugroženih područja.
>>
23.12.2014
Kompanije Victoria Logistic i Sojaprotein, dobile su Dunav Soja sertifikat za uspešnu implementaciju evropskog standarda za gajenje i preradu genetski nemodifikovane soje, realizovanu početkom decembra. Proveru vezanu za sertifikacioni proces izvršila je ovlašćena kontrolna kuća SGS, a sertifikate je predstavnicima obe kompanije svečano uručio Jovan Zagorac, menadžer agri sektora SGS Srbija.
>>
18.12.2014
Srpska asocijacija menadžera (SAM), nacionalno udruženje koje okuplja preko 300 afirmisanih profesionalaca iz različitih oblasti biznisa, u ponedeljak 15. decembra, dodelila je godišnje nagrade u 11 kategorija.
>>
17.12.2014
Agrotim Victoria Logistic pripremio je decembarski broj biltena „Za našu zemlju".
>>
17.12.2014
U organizaciji Udruženja novinara za poljoprivredu Agropress i Agrobiznis magazina održana je tradicionalna manifestacija „Veče rekordera u ratarskoj proizvodnji“, 12. decembra, u Beogradu. Na skupu su dodeljena priznanja najuspešnijim poljoprivrednicima koji se bave ratarskom proizvodnjom, a prisustvovali su predstavnici udruženja poljoprivrednika, kompanija iz agrobiznisa i rekorderi u
>>